آب استخوان
برای درست کردن آب استخوان، میشه از استخوان های حیوانات و پرندگان مختلف (از جمله بره(گوسفند)، مرغ، خروس، بوقلمون، شتر، گاو، ماهی، بلدرچین، .) استفاده کرد. اگر بتونید به قصاب بگید استخوان های بزرگ (مثل استخوان های گاو و شتر) رو چند قسمت کنه بهتره.
مواد مورد نیاز:
۱.استخوان به میزان لازم
۲.یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب طبیعی.(اختیاری)
۳.دو عدد پیاز متوسط (پوست گرفته و بدون ریشه)
۴.شش تا هشت عدد ساقه ی کرفس شسته شده.
۵.چهار تا پنج عدد هویج شسته شده
۶.شش تا هشت عدد حبه ی سیر
۷.یک قاشق چایخوری نمک
۸.آب به میزان لازم
۹. سه عدد برگ بو (اختیاری)
این دستور آب استخوان، طبق نظر دکتر سارا بلنتین است اما شما میتونید از سبزیجات یا ادویه ها و چاشنی های مجاز دیگه هم که با بدنتون سازگاره و خواص درمانی داره استفاده کنید، مثل زردچوبه، زنجبیل، چوب دارچین، جعفری،غیره
دستور تهیه ی آب استخوان:
۱. استخوان ها را درون یک قابلمه ی بزرگ قرار دهید. چند لیتر آب (در حدی که استخوانها را بپوشاند) و سرکه ی سیب را به قابلمه اضافه کنید. (من سرکه نمیریزم.)
۲. قابلمه را بر روی شعله ی گاز قرار دهید، درپوش آن را بگذارید، و اجازه دهید تا به نقطه ی جوش برسد.
۳.بعد از آنکه به جوش آمد، شعله ی گاز را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت روی حرارت کم بماند. (من معمولا برای ۲۴ ساعت میگذارم بمونه) (درپوش قابلمه ی من طوری هست که اجازه میده بخار از قابلمه خارج بشه و اگر استخوان ها بزرگ باشه گاهی لازم میشه چند بار تو شبانه روز بهش آب جوش اضافه کنم)
۴. در چهار الی هشت ساعت آخر، سبزیجات، سیر، نمک، و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید. (من برگ بو نمیریزم و فیبر خارجی ساقه های کرفس و میگیرم). مجدداً شعله ی گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.بعد از رسیدن به نقطه ی جوش، شعله ی گاز را کم کنید و اجازه دهید سبزیجات در آب استخوان بپزد و آماده شود.
۵.در دو الی چند ساعت آخرکار، در پوش قابلمه را بردارید و هر از گاهی آن را به هم بزنید.
۶.آب استخوان را از صافی مخصوص عبور دهید و درون قابلمه یا ظرف دیگری بریزید.
۷. میتوانید سبزیجات را با خوراکهایتان استفاده کنید یا اینکه دور بریزید.
در تهیه ی آب استخوان بهتر است از استخوان های حاصل از دام و طیور چرا رفته و سبزی خوار استفاده شود.
درباره این سایت